e -->

Blog

baby wiegje

Van co-sleeper naar babywieg

April 2018 | Hoe het wiegje ontstond.

Ik was 5 maanden zwanger van Abel, toen ik op zoek ging naar een co sleeper. Op internet kwam ik er heel veel tegen, maar man man man wat vond ik het veel geld voor z’n relatief korte tijd. Een kijkje op marktplaats voor een tweedehandsje dan maar. Helaas stonden er niet veel op en als er eentje op stond, moest je er razend snel bij zijn om er alsnog veel voor te betalen. Dikke vette pech dus!

Lees meer

 

wieg baby

Hoe meer hoe beter?

Kies voor minder | minimalistisch

5 december 2019, de dag dat we surprises en gedichten aan elkaar geven op school. Ik ben juf van groep 7 en maak het elk jaar mee. Super leuk maar ook een hele drukke periode met energieke kinderen. Dit jaar viel het mij meer op dan de vorige jaren.

Lees meer

 

wieg baby in de media

Onze wieg in de media

Papercrib lanceert minimalistische wieg van oersterk karton

Steeds meer ouders kiezen ervoor om de baby in het begin op hun slaapkamer te laten. Voor wie geen ledikant naast het bed kan plaatsen is er nu een geweldige oplossing. De Papercrib is een duurzame en minimalistische wieg van stevig honingraatkarton waarin baby’s heerlijk én veilig kunnen slapen.

Lees meer

 

babywiegjes

You love it or you hate it.

Waarom onze wieg wel een hit is.

Wij houden van lekker en goed eten en daarom eten wij heel graag bij een vriendin van mij. Niet omdat zij zo lekker kan koken maar haar vriend Marc wel. Omdat hij zijn eigen horloge op de markt heeft gebracht, vragen we hem wel eens om advies. Een hele andere markt maar tips zijn altijd welkom. Een van de dingen die hij zei was:

Lees meer

 

wieg baby

Hippeshops schreef een blog over ons wiegje.

Lees hier wat zij schreven over de wieg.

PAPERCRIB – De duurzaamste wieg van Nederland, wij hebben ‘m voor je gevonden! Maak kennis met Papercrib, de duurzame wieg voor pasgeboren baby’s. Dit hippe newborn bedje is niet alleen betaalbaar, maar ook op-en-top duurzaam. Want het is gemaakt van honingraatkarton dat 100% recyclebaar is. Papercrib is dé upcoming musthave voor jonge gezinnen die bewust kiezen voor hun kroost.

Lees meer

 

wieg baby

Een duurzame babykamer met een kartonnen wiegje

Beautyopinie schreef een mooi artikel over onze wieg

Vandaag wil ik je graag een kijkje geven in onze babykamer en in het bijzonder het wiegje dat voor de kleine man klaar staat. Deze is namelijk van karton. Yep, je leest het goed: we hebben een wiegje van papier!

Lees meer

 

wieg baby

Veilige producten zijn niet vanzelfsprekend

Willemijn van Ivy and Soof schreef een mooie blog over de veiligheid van kinderspeelgoed.

Toen Ivy and Soof nog jonger was, nog in het begin van de opstartende fase en er nog geen webshop online was, wist ik het al. Eigenlijk was het geen keuze en eigenlijk zou het voor elke ondernemer geen keuze mogen zijn maar een vast punt op de agenda. Ik heb het over het laten testen van speelgoed.

Lees meer